tisdag 5 januari 2010

Annorlunda nyårsafton

Jag och mina hundtränarvänner med respektive hade bestämt att fira nyårsafton tillsammans.
Vi började med att träffas ute i Torup för att gå en promenad i bokskogen. Sedan skulle vi vidare hem till Anna för att äta god mat och dricka gott samt trycka i oss lite onyttigheter =).
Strax efter 15 möttes vi upp vid parkeringen vid friluftsområdet och promenerade sedan iväg. Vi var åtta vuxna, en liten Lucas och 6 hundar. Planen var att vi skulle stanna en bit in i skogen för att dricka lite glögg och äta pepparkakor och lussekatter. Vi gick och vi gick.....jag frågade Niklas vart han hade stormköket som vi skulle värma glöggen på men fick ett mumlande undvikande svar....tänkte inte mer på det så vi fortsatte vår promenad en bit till.......sedan stannade plötsligt Niklas och vände sig mot oss andra. Hans sambo Malin slöt upp vid hans sida. Nu började Niklas surra om att han hade kidnappat vår fest och att vi inte alls skulle fika nu...... Vaddå, vad menar han? undrade vi som levande frågetecken.....
Jo, vi ska fortsätta en bit in här i skogen, förklarade Niklas, det är som så att jag och Malin ska gifta oss.
What?? Tyckte vi andra och blev helt chockade!
Jojomensan, med hundar å ungar i släptåg, klädda i värsta vinterskruden var det bara för oss att pallra oss iväg för att plötsligt befinna oss på ett bröllop! Såå himla häftigt!
Vi blev jätteglada allihop och hjälptes åt att tända marchaller och facklor för vid det här laget hade mörkret lagt sig. Malin och Niklas gick undan bakom någon gran för att ta på sig sina finaste ytterkläder och sedan kom brudparets närmaste familj vandrandes genom skogen med facklor, sååå fint! Å hips vips stod vi där allihop ute i mörka skogen och lyssnade på när vigselförrättaren vigde Malin och Niklas. Sedan lyckönskades paret och vi plockade fram glögg och fika för en trevlig stund tillsammans.
Efter det packade vi ihop allt och där återgick kvällen i de tidigare planerna, vi åkte hem till Anna och Peter för att äta middag.
Vi hade jättetrevligt och det var enormt mysigt att få äran att gå på bröllop mitt i skogen!
Malin, Niklas och vigselförrätaren närmast kameran.

Anna var i vanlig ordning vild å galen =)


Kanontrevlig kväll med god mat och fina hattar!
Tack Anna och Peter för att vi alla fick komma till er, och tack Malin och Niklas för att vi fick äran att bevittna ert bröllop!




1 kommentar:

elle sa...

Häftigt med bröllop i skogen! Mysigt och kul att ni fick vara med!