söndag 19 december 2010

Det närmar sig jul....

Ja nu är det bara några dagar kvar till jul.... Idag är det dessutom BF enligt mig själv och enligt den första uträkningen som barnmorskan gjorde med sin lilla snurra. Men på ultraljudet så flyttade de fram datumet inte mer än 12 (!!!) dagar, dvs till den 31 december, nyårsafton. Men det tror jag inte alls på. Att datumet kan justeras någon dag hit och dit kan jag väl gå med på men att flytta hela 12 dagar verkar inte riktigt rimligt.....nåväl, det återstår att se när lilla fröken behagar titta ut. Men gärna så snart som möjligt, tänkte vara hemma igen till julafton om jag själv får bestämma =).

I helgen har Emma varit hos oss och vi hade en ganska slö dag igår och roade oss med att ta lite julfoton på hundar och ungar. Bilderna på ungarna kommer inte riktigt än för de ska först göras om till julkort och skickas ut, då kan jag ju inte tjuvstarta med att lägga ut dem här så ni får hålla till godo med hundfoton.


På Luciadagen hade förskolan ordnat med Luciatåg kl 7 och Lucas var en liten tomtenisse. Han har övat på julsånger i veckor här hemma och sjunger så fint om de "bjuna peppajkakona" men när det var dags för det stora framträdandet stod han mest med tungan rätt i mun och lyssnade på när de andra sjöng haha! Lika söt var han för det!


Sedan bjöds det på lite lussefika


Sedan gick vi hem och ni kan inte tro vad trött man blir av att fira Lucia.........


3 kommentarer:

Unknown sa...

Vad fin gamla Molly är! Tror Lucas blev så trött för att han inte fick tillräcligt många pepparkakor...

LINROJ sa...

Jaja få se hur det går med din planering - hon kommer när hon är redo att komma ut! Lycka till så mycket med födseln och allt. Såg förresten Andras på Kallax förra söndagen när vi var uppe i Luleå.

LINROJ sa...

Andreas ska det förstås vara.