onsdag 14 december 2011

Läkarbesök på BVC

Idag har vi varit på läkarbesök på BVC eftersom Alina har ett märke på ryggen/skuldran som ser ut som ett litet blåmärke, ca 2 cm stort. Blåmärken har ju barn mest hela tiden i alla de möjliga former och storlekar men det här blåmärket vill liksom inte försvinna....det har suttit där iallafall i två månader. Tog upp det sist vi var på kontroll på BVC och då bokades en läkartid in för säkerhets skull. Doktor Anna-Lena tittade, klämde och kände och såg frågande ut. Bad en kollega komma in och titta och till slut var de 5 stycken som stod och tittade, klämde och kände. Alla såg lika frågande ut. Ytliga blodkärl kanske? Hm....inte växande, ändrar inte form.....men försvinner heller inte. Näpp, ingen som kunde klura ut ett svar sådär bara på en gång. Alltså skulle Anna-Lena ringa runt lite samtal till kollegor och så får vi eventuellt en remiss vidare för att kolla upp. Dock trodde hon inte att det var något farligt men kan ju vara bra att kolla upp ändå. Jag säger till när vi fått veta mer.

Sedan drog vi iväg till Ica-Karlsson för att handla lite, kan ju vara bra ibland. Efter det blev det lite lunch och så dök Alina i säng. Jag skulle verkligen behöva städa, plocka undan och tvätta men det är ju så mycket skönare att bara hänga i soffan och stirra i dataskärmen.

Nu blir det lite Musikhjälpen på P3 (om det fortfarande pågår...?) som sänds direkt från Gustav Adolfs Torg i Malmö. Sedan dax att hämta Lucas på dagis, ta ut Cookie och så är det sista omgången gympa ikväll. På återseende!



1 kommentar:

Britt sa...

Det finns något som heter eldsmärke, vet inte riktigt hur det kan se ut. Kanske??