söndag 19 oktober 2008

Nya bloggen

Så där ja, här är vår nya blogg. Den kommer handla om det mesta kring Lucas och vår familj, lite gott och blandat kan man säga.
Just nu kör vi Napp-träning här hemma. Jag noterade att tummen råkade slinka in i munnen på honom häromdagen så nu kör vi napp istället! Vi började igår och det går väl rätt bra...han tar den en stund iallafall. Vi har provat många olika modeller och slutligen blev det en present från min kompis Emma och hennes föräldrar och syster som dög....en napp med trycket "Luleå Hockey" på hahaha....vi får väl försöka bortse från att de ligger sist i serien...huvudsaken e att Lucas e nöjd =). För tillfället ligger han nöjt på gästsängen här på kontoret och suger och NÄSTAN sover.....(yippeee...). Lucas är 4 veckor gammal idag och han har varit en väldigt snäll bebis hitills iallafall. Ante har varit borta på jobb nästan två veckor av dessa fyra men det har gått jättebra att vara själv med Lucas. Han har sovit bra, bara vaknat och velat äta någon gång per natt. Men så kom pappa hem....å DÅ ska vi minsann inte vara snälla längre hihi....igår natt och nu inatt har Lucas sovit tre timmar för att sedan vara klarvaken och ligga i sin säng och göra diverse läten...han skriker inte men låter ändå lagomt för att man inte ska kunna sova. Klockan 4 gick Ante och tog upp honom så han fick ligga å sova på pappas bröstkorg två timmar.....då kunde vi oxå slumra till lite. Sen gick jag upp med honom och nu ligger han så nöjt här med sin hockey-napp hihi....
Vi ska alldeles strax väcka Ante för det är Formel 1 på tv om en liten stund. Kanske kan jag lura dem och smita ner under täcket så får grabbarna vara ifred med sin motorsport =).
Fast det e klart....Molly vill nog ha sin morgonpromenad först....å jag e nog lite hungrig oxå....en promenad till Farmor Elsas bageri för att köpa lite bullar kanske inte skulle vara dumt så här i det fina höstvädret. Ha en trevlig söndag!

Inga kommentarer: