lördag 21 november 2009

Spårträning

Idag har vi varit på spårträning! Det var ett tag sedan eftersom jag har jobbat de senaste helgerna. Vi hade riktigt bra väder för en gångs skull! Strålande sol, inte så blåsigt och kring 10 plusgrader. Skönt med så bra väder istället för det gråa, regniga som varit i flera veckor.
Vi lade flera korta spår till Cookie idag, eftersom vi inte har möjlighet att komma ut och träna kontinuerligt så blir det lite att hon glömmer vad det är hon ska göra..... Första spåret vi lade gick hon mest och åt koblajor....det gick lösa kor på markerna vi hade idag och deras efterlämningar var MYCKET DELIKATA tyckte Cookie.....
Vi bröt och lade ett spår med retning istället. Det gick bättre men fortfarande ofokuserat. Vi lade ytterligare några stycken och för varje spår gick det bättre och bättre =). De två sista spåren gick riktigt bra! Nosen ordentligt i backen, lugnt och metodiskt men inte långsamt. Så tuffade hon fram mot sin gotteburk och fann den! I veckan ska vi ut och spåra på hemmaplan och på lördag är det dags för organiserad träning igen. Vi gjorde även uppletande och det tycker hon är såå roligt! Lite tveksam i starten och går ut sakta men när hon hittat sin sak är det full sula in till matte!
Känner mig väldigt nöjd med dagen och jag riktar ett stort TACK till Eva D som hjälper oss på traven med många bra tips och ideér.
Snart dax att sova för imorgon ska vi stå på loppis, ÄNTLIGEN! Hoppas på att få väck mycket saker!
Erlandsdalsgården är lokalen för dagen ifall ni vill komma och fynda! Mellan 12-16
Sov gott!

1 kommentar:

Camilla sa...

Vad är det egentligen med briarders fascination för att äta äckliga grejer?? Min är likadan, hästbajs, kobajs, harbajs...allt möjligt slinker ner med ljusets hastighet.. o inte verkar det bli bättre med åren heller *suck* Så lagom fräscht för en ras som har med rejält med skägg, och dessutom ÄLSKAR att pussa alla människor, speciellt barn i lagom ansiktshöjd.. :P ;) På tal om barn så var Lucas jättesöt på sina fina 1-års bilder! Den killen kommer att bli en riktig hjärtekrossare en dag ;) Kram :)