torsdag 5 november 2009

Yippeee hurra!!

Imorse efter frukost tog jag och Lucas en promenad med hundarna. Idag regnar det inte och är nästan helt vindstilla så det var riktigt skönt ute. När vi kom hem igen så ringde det i telefonen, det var rektorn för dagiset som ligger i huset brevid där vi bor. Hon undrade om vi skulle vilja ha en plats där efter nyår. Jaaaaaaaaaaaaaa! Det vill vi mer än gärna! Det dagiset var vårt förstahandsval men enligt kvinnan på kommunen som har hand om barnomsorgen så skulle det vara STÖRT OMÖJLIGT att komma in där, förmodligen skulle det inte ens bli platser där till hösten. Inte heller vårt andrahandsval var aktuellt utan vi skulle bli placerade där det fanns plats och det kunde hon inte svara på vart det skulle vara..... Men så idag ringde rektorn och sa att om vi ville så kunde vi få börja med inskolning efter nyår och vi var så gärna välkommna att hälsa på och titta runt lite. Happy happy! Så nu har vi två minuters gångväg till dagis =).
Dessutom går Lucas bästa kompis och flickvän Emilia på det dagiset så han har redan lite trygghet där.
Nu återstår bara för mig att hitta ett heltidsjobb under kontorstid......hm....jaja, det löser sig nog det oxå!

3 kommentarer:

elle sa...

Skönt att det löste sig! Det brukar fixa sig med tiden, familjer flyttar, byter dagis mm mm, mycket kan hända på kort tid.

Jag har märkt det nu när jag arbetar på Barn- o utbildningsförvaltningen och pratar m assistenterna som sköter tilldelningen av platser mm, att det svänger fort med antal lediga platser o köer...

Men det är skönt när det är nära till dagis. Hoppas det nu löser sig med jobb. Kan du inte få ändrade arbetstider på jobbet, dvs dagtid? Kanske gå ner några procent under en period, eller arbeta oregelbundet när A här hemma..? Du vet- flexibel chef/arbetsplats..?

Kram från ett snöigt Luleå! Äntligen!

Britt sa...

Vilken tur! Det blir effektivare och enklare för dig.
Hälsningar från ett vitt Luleå

Camilla sa...

Grattis till den fina placeringen på Malmö valp och stort grattis på fördelsedagen i efterskott också!! :) Skönt att Cookie (nästan) slutat upp att gnaga på matte i ringen ;) Kram!